OFICIÁLNĚ: Update pravidel s novou sadou Soumrak kouzelníků

Autoři: Dani Zoltán, Makó Balázs, Tihor Miklós

Výroba: Dikó István

Copyright © 2023 Beholder Kft.

Ilustrátoři: Ashantye, Baross Ferenc, Benyó Máté, Berényi Szabolcs, Bodnár Balázs, Böjthe Csaba, Faragó Norbert, Farkas László, Fischer Tamás, Gőgös Károly, Havancsák Gyula, Károlyi József, Kiss Márton Gyula, Kohl Attila, Kovács Viktória, Lexa Klára, Lipták László, Lisica, Mayer László, Menyhárt Gábor, Nagy Zoltán, Ruzsinszki Zsolt, Szatmári Zsolt, Szász Gábor, Szügyi Gábor, Takács Péter Tamás, Tikos Péter, Varga András, Váradi János, Vida László, Zelenák Anikó.

 

Česká edice: Vladimír Šopík.

Na české verzi spolupracovali: Csaba Sziva, Balázs Dömény, Tomáš Kuchta, Michal Slivečka, Michal Tatárka a další.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na vývoji české edice.

 

Odpovědný vydavatel:

Vladimír Šopík, Jiráskova 1018, 763 61 NAPAJEDLA, DIČ CZ8601304558, Česká republika

Telefon: +420 776 703 503

email: info@wastelands.cz

Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně hry nebo pravidel, napište prosím na výše uvedený email. Kompletní knihu pravidel je možné zakoupit na www.wastelands.cz

 

NOVÁ PRAVIDLA

 

Přerušení: (něčeho).

Tuto kartu můžeš vyložit z ruky jako reakci a přerušit kartu, efekt, zdroj apod. (vždy je definováno za dvojtečkou). Karta si ponechá svůj původní typ, takže např. z bojovníka se stane reakce, ale jeho typ se nezmění na kouzlo. Přerušení není schopnost, je to pouze způsob, jakým lze kartu vyložit z ruky. Protihráč může reagovat na kartu s Přerušením (případně změnit její cenu), ale na samotné Přerušení nelze nijak reagovat nebo jej ovlivnit. Přerušení nemůže být kopírováno ani odstraněno.

 

Zmámení: X

Pokud hráč vyloží kartu s touto schopností, může ukradnout cílového bojovníka s cenou X nebo méně a přesunout jej do své zálohy, stane se jeho uživatelem (nestane se však uživatelem karet na něm vyložených). Pokud Zmámení nepoužije (a tato karta je zároveň bojovník), polož na tuto kartu žeton +1/+1.

 

 

Copyright © 2023 Beholder Kft.

Autoři české verze: Wastelands.cz