NOVÁ EDICE: Podpoř novou sadu zakoupením v předprodeji

Ahoj,

Jak už někteří z vás asi víte, co nevidět tady bude nová sada. Jak jsem už několikrát psal i na facebooku, sháníme prostředky na její bezproblémové vydání zde u nás v ČR, de facto jsme už v poslední fázi a sada by tady již na přelomu února/března 2022 mohla klidně být. Zbývá nám sehnat posledních pár prostředků na její fyzickou realizaci.

Proto se obracíme na vás – hráče a fanoušky naší karetní hry prostřednictvím této unikátní nabídky, díky které si produkt můžete už nyní předobjednat a získat tak několik výhod za to, že podpoříte dobrou věc. Samotný produkt vám poté odešleme ihned po doručení od výrobce, ještě dříve, než se bude oficiálně prodávat, takže karty uvidíte skutečně jako první v ČR. Zbývá už jen posledních 6 krabic pro předobjendání, takže pokud jen trochu můžete, prosím podpořte.

Samozřejmě to nechceme zadarmo a připravili jsme si pro vás spoustu výhod, které tímto zakoupením získáte:

– Samotný box edice Hoření světa (obsahuje 20 ks boosterů)

– Náhodně jednu z osmi Ultra-vzácných karet dostupných pro tuto edici (při objednání více ks, vždy odlišné) – nebude možné získat jinak než vítězstvím na turnaji – naprosto ojedinělá možnost

– 1ks Tier4 Promo Rugharův monolit (obvykle za účast na turnaji)

– Sada 5ks „žetonů bojovníků“, kteří se vyskytnou ke kartám v nové sadě

– Originální ochranné obaly na karty v hracím balíčku (100ks)

– Slevu 100 Kč na úvodní Preview turnaj (v den oficiálního vydání sady)

 

Produkt k objednání naleznete zde: https://wastelands.cz/produkt/predprodej-cti-vice-info-horeni-sveta-booster-box/

 

Jako bonus zde zcela unikátně a poprvé v rámci tohoto sdělení odhaluji všech nových 8 UR karet, které jsou pro novou edici určeny:

 

Tímto chci od srdce moc poděkovat všem, kteří naši hru tímto způsobem podpoří a podpořili!
– Lados

 

 


Vladimír „Lados“ Šopík (redaktor)
S Wastelands začal už v době pravěké, a už tehdy ho naprosto uchvátila. Tak dlouho v sobě živil myšlenku znovu vydání hry, až se to nakonec podařilo. Z balíčků hraje nejraději složitější konstrukce, převážně kontrol. Jeho nejoblíbenějším formátem je však draft, ve kterém člověk zažije ojedinělé herní okamžiky. Má bohaté zkušenosti i s jinými karetními hrami, které zúročuje při vývoji a zdokonalování české verze Wastelands.