SPOILER: Vládce osudu TOP5 neobvyklých bojovníků


Dnes se podíváme na naši redakční TOP5 neobvyklých bojovníků z edice Vládce osudu. Je to pouze náš subjektivní názor, takže pokud máte nějakou vlastní TOP5 nebo Vám zde prostě nějaká karta chybí, napište ji do komentáře k tomuto článku a dopište proč by zde měla být 😉

 

5. Místo:

Rubíočko Nocikvět

Létání.
_+: Proud kyseliny-2.
Vidí neviditelné. Všichni tví vládci osudu obdrží +0/+3 a magickou obranu.

Magická obrana pro všechny naše vládce osudu je schopnost, která se prostě počítá. Její hodnoty jsou také poměrně vysoké a je těžké ji zabít běžným způsobem. Do defensivních balíčků skvělá karta!

 

HODNOCENÍ: 74%

 

 

 

 

4. Místo:

Rubínový vládce osudu

Pokud má tvůj protihráč ve hře bytost, můžeš rozhodnout, jestli při vyložení obdrží schopnost létání. Pokud je pasivní, obdrží všichni tví bojovníci +3/+0.

 

Skvělá agresivní karta, která nám při ideální situaci umožní zaútočit až o +9 zranění navíc. A to je vlastně polovina života protihráče! Pokud bojuje s protivníkem, většinou ho bere do hrobu s sebou 🙂

 

HODNOCENÍ: 81%

 

 

 

 

3. Místo:

Klidný netvor

Po úspěšném vyložení si vyléčíš 3 Ž, poté přesuň Klidného netvora do zálohy tvého soupeře.
Nevýhoda: Pokud máš Klidného netvora na bojišti, nemůžeš útočit s ostatními bojovníky. Nemůže být označen za stavitele a nemůže být obětován.

 

Klidný netvor může být pro protihráče opravdovým trnem v patě. Spolehlivě zastaví jakýkoliv mašinový balíček a navíc donutí protihráče použít ničící efekt na sebe místo některého z našich bojovníků.

 

HODNOCENÍ: 86%

 

 

 

2. Místo:

Danielle Wildrose

Po úspěšném vyložení si lízni kartu.
Létání. Pokud jeden z tvých vládců osudu zraní bojovníka nebo hráče, získáš 1_VP.

Danielle nám dokáže přinést manovou výhodu sama o sobě. Pokud ji ale zkombinujeme ještě s dalšími vládci osudu (např. v balíčku, který hraje na tento podtyp karet), může nám tato výhoda leckdy i vyhrát celou hru. Například s takovým Cyronem je to již velmi silné tempo. Navíc nás nestojí kartu, protože si ji po jejím vyložení lízneme. To považujeme za třešničku na již tak velice bohatě zdobeném dortu.

 

HODNOCENÍ: 91%

 

 

1. Místo:

Lohd Havenův mazlíček

Létání.
1_VP: vyléčíš si 1 Ž.
Imunita proti zdrojům a všem schopnostem, které obsahují ve svém názvu písmeno „R“.
Bojovníci s tímto názvem nemůžou Lohd Havenova mazlíčka zranit, ani od nich nemůže obdržet žeton jedu.

Málokterý bojovník nebo schopnost si dokáže s mazlíčkem poradit. Takže může vesele likvidovat protihráčovy bojovníky. Navíc nás dokáže léčit a tím zastavit postup nejednoho agresivního balíčku. Zkuste si ho zahrát a objevte kouzlo této velmi silné karty, které opravdu není jednoduché se zbavit 😉

 

HODNOCENÍ: 92%

 

 

Děkujeme za pozornost a těšíme se příště!