SPOILER: Vládce osudu TOP5 běžných bojovníků


Jelikož už si začíná první sada zlehka dosedávat, tak se můžeme poohlédnout, kteří bojovníci se nám v redakci osvědčili nejvíce. Samozřejmě nelze od nich čekat extrémní výkony, jsou to přeci jenom obyčejné karty za pár korun, nicméně jejich zařazením do balíčku určitě nic nepokazíte a jsou situace, kdy Vám budou užiteční. Hlavně tedy na začátku hry.

 

5. Místo:

Nižší anděl
bytost

Létání. Neviditelnost.
Na hradbách nezabírá žádné místo.

Anděl je taková vděčná karta, která nenadchne, ani neurazí, nicméně většinou je to nejlepší volba do prvního kola a první karta z ruky na bojiště.

HODNOCENÍ: 76%

 

 

 

 

 

4. Místo:

Brutální skřet
bytost, skřet

Létání. 
Nevýhoda: obětuj Brutálního skřeta na začátku tvé příští přípravné fáze.

Skřet je oproti andělovi mnohem variabilnější. Nejen, že se dá hrát v prvním kole, zraní protihráče a poslouží jako obránce. Lze ho využít i v jiných fázích hry jako ničení proti libovolnému bojovníkovi se základním životem 3 a méně, případně jako útočníka pro doražení protihráče.

HODNOCENÍ: 78%

 

 

 

 

3. Místo:

Obří netopýr
bytost

Létání. Pokud udělí zranění, polož na něj žeton síly.
Nevýhoda: Oheň mu způsobuje dvojnásobné zranění.

Obří netopýr byl do začátku velmi podceňovanou kartou. Postupem času se ukázalo, že je jeho síla mnohem komplexnější. Nejen, že umí sám sebe ochránit před smrtí pomocí žetonu síly (výborné na obranu), ale dokáže nám případně za sebe líznout další karty při odchodu na hřbitov. Za nás palec nahoru!

HODNOCENÍ: 83%

 

 

 

 

2. Místo:

Pančocha
osobnost, vládce osudu

Létání.
Po úspěšném vyložení zraní cílového bojovníka nebo hráče za 3 Ž.

Pančocha se již stal evergreenem. Jako jediný zástupce osobností s velmi univerzální schopností, která nám dává značnou variabilitu si najde místo v téměř každém balíku, který hraje bílou barvu. S největší pravděpodobností se bude hrát i po příchodu nové edice, protože tím jeho variabilita ještě vzroste.

HODNOCENÍ: 84%

 

 

 

 

1. Místo:

Děsivý zplozenec
bytost, Chara-dinův zplozenec

Létání.
Pokud ve tvém kole udělí zranění, nebo je odložen na hřbitov (vyjma obětování), polož si pasivně do své zálohy kartu Chara-dinova zplozence. Nemůžeš takto vyložit více než jednoho zplozence každé kolo.

 

V prvním kole létač, který umí položit jednu kartu na stůl, a to prosím v každém kole. Do toho obranný mechanismus, že pokud ho soupeř přeci jen zabije, je zde další šance, že vám zplodí ještě alespoň jednoho dalšího zplozence. Pro karetní výhodu velmi silná karta.

HODNOCENÍ: 91%

 

 

Děkujeme za pozornost a těšíme se příště!