Pestrobarevnice

800 

Začínáš hru s 27 Ž a nelížeš si o kartu méně za kartu pravidelnice.

V balíčku můžeš mít neomezený počet bohů.  V balíčku můžeš mít každou kartu pouze jednou. Nemůžeš použít kartu generála.

Pravidelnice ani zdroje tvého protihráče nemůžou žádným způsobem zrušit Pestrobarevnici.

Out of stock

Category:

Začínáš hru s 27 Ž a nelížeš si o kartu méně za kartu pravidelnice.

V balíčku můžeš mít neomezený počet bohů.  V balíčku můžeš mít každou kartu pouze jednou. Nemůžeš použít kartu generála.

Pravidelnice ani zdroje tvého protihráče nemůžou žádným způsobem zrušit Pestrobarevnici.

Additional information

Bůh

Edice

Typ karty