VÝPRODEJ: Všechny karty a všechny produkty za jedinečnou cenu! A ještě něco navíc…

Ahoj všem! Jak již bylo avizováno, od dnešního dne dochází k výprodeji veškerých karet a zboží na našem eshopu. Můžete si tak pořídit produkty za skvělé pořizovací ceny a případně doplnit své sbírky. Také se můžete zásobit produktem, který se dříve nebo později stane zcela exkluzivním, protože dle všeho, už žádný další výtisk karet nikdy neproběhne. Doufám, že se Vám všem budou nové ceny karet líbit 🙂

Dále bych rád uvedl, že poprvé v historii zahajujeme výkup všech UR a promo karet, a také tyto vykoupené zařazujeme do volného prodeje. Sem tam se tedy stane, že se na stránkách objeví i nějaký ten ultra-vzácný kousek pro doplnění Vaší sbírky. Těchto příležitostí o sehnání už také určitě moc nebude, všechny hledejte v sekci kusovky. Pokud budete mít zájem poslat tento typ karet do výprodeje, neváhejte se na nás obrátit na adrese info@wastelands.cz – ke každé nabídce bude přistupováno individuálně.

Na závěr bych zde rád naposledy postnul výzvu k převzetí licence a eshopu – pokud se najde někdo, kdo by eshop převzal a dál by provozoval organizované hraní – je možno se indivvudálně domluvit a celý eshop předat. Nebude se jednat o žádnou závratnou částku a rád vypomůžu i s přípravou edice následující, aby případný nový provozovatel licence byl v tomto případě minimálně na nule. Velmi ale pravděpodobné je, že eshop může dále vydělávat, případně růst, stačí se mu věnovat. Vše bych v této věci vysvětlil.

Všechny produkty nalzente zde: https://wastelands.cz/obchod/

 

Díky všem za projevenou důvěru! 🙂