SPOILER: Věčnost a její PROMO karty aneb to, co si v boosteru nerozbalíte


Je to tady přátelé! Věčnost je již ve fázi výroby a my se můžeme pozvolna vrhnout na odkrývání všeho nového co nás čeká. Jestli už se nemůžete dočkat nových karet stejně jako my, až si je osaháme a zahrajeme si s nimi první partičku her, připravili jsme pro Vás představení promo karet, které vám toto čekání zpříjemní.

Proma jsme volili pečlivě, v rámci hratelnosti, současného herního „poolu“, ale především podle hlavní filosofie celé edice, a tou je návrat starých legendárních bytostí a karet, čili reprintů. Proto jsme pro vás i jako promo vybrali reprinty v tomto duchu, jeden velmi funkční a druhý doslova dnes již legendární! Pojďme si o nich tedy říci něco blíže…

 

Promo pro turnaje č.1:

Řízené šílenství
Cílový protihráč odloží náhodně 2 karty z ruky na hřbitov, nebo ztrácí všechny své KB, nebo je zraněn za 5 Ž.
#flavor#„Ovládání cizí mysli a následného šílenství je učeno v prvních patrech magických věží chaosu.”

První turnajová odměna se ponese v duchu discardu, který by měl mít své místo mezi hratelnými balíčky, a to hlavně na turnajové scéně. Jelikož v současné situaci nebylo možné poskládat „discardovací“ balíček v pravém slova smyslu, tato karta by mohla tuto situaci změnit. Její další dva módy dělají tuto kartu o to variabilnější, pokud bychom už neměli co discardovat.

 

HODNOCENÍ: 72%

 

 

Promo pro turnaje č.2:

Kolo času
Po tomto kole získáš jedno další kolo navíc.
Po úspěšném vyložení je Kolo času odloženo do nicoty.
#flavor#„Cestování v čase je výsadou pouze těch nejmocnějších mágů. I tato magie má však už své oběti.”

Historicky první karta, která bude umět dávat jedno celé kolo navíc a tím určitě nepopsatelnou výhodu, nebo možnost hru úplně ukončit. Daň za tento efekt je ale vyšší cena. Pokud se vám ale tuto kartu podaří vyložit, bude to mít určitě pro protihráče devastující účinky. Přijďte si na turnaj i pro tuto kartu 😉

 

HODNOCENÍ: 77%

 

 

 

Promo pro jiné účely:

Ohnivý stín
Toto kouzlo působí i na bojovníky s imunitou či schopností nebýt cílem magie. Odstraň všechny žetony z cílového bojovníka (vč. žetonů života). Tento bojovník ztrácí všechny své schopnosti a nevýhody a je odložen do nicoty.

Hodně hráčů se již ptalo, jak se zbavit bojovníka s imunitou proti zdrojům. Pokud byla do této chvíle odpověď nijak, nebo jen velmi těžko, nyní je odpovědí Ohnivý stín. Na celkovém pozitivním dojmu této kartě přidává, že je to „good old“ reprint 🙂 Toto promo bude možné získat na speciálních akcích k tomu určených a jistě se o této příležitosti včas dozvíte.

 

HODNOCENÍ: 82%

 

 

 

Promo pro členství v Alianci síly, kvalifikaci na MČR, Turnaj mistrů a MČR:

Zmámení
X je vyvolávací cena očarovaného bojovníka.
Odstraň všechny žetony života na cílovém bojovníkovi, poté ho přesuň do své zálohy, stáváš se jeho majitelem. Pokud tato karta opouští bojiště, bojovník se vrací zpět do zálohy vlastníka v pasivní poloze.

Dnes již legendární karta, která ve starých dobách nesměla chybět v žádném pořádném kontrolu. Tuto kartu jsme pro vás připravili speciálně s maďarskou stranou, speciálně pro turnajové a staré hráče. Bez této karty by jistě sada založená na reprintech nebyla kompletní. Nyní bude. A jelikož chceme zachovat její relativní vzácnost, bude k dostání pouze na největších turnajových akcích v ČR.

 

HODNOCENÍ: 86%

 

 

Promo za koupi booster boxu Věčnost:

Jiskření
Blokování: 1.

Během vyložení si zvol X možností: přeruš kartu magie (reakce), cílový bojovník je odložen na hřbitov, lízni si kartu, odlož 5 karet ze hřbitova do nicoty, vyléčíš si 6 Ž, protihráč odloží náhodně kartu z ruky na hřbitov, najdi si v balíčku kartu Překupník duší (každou možnost můžeš zvolit jen jednou).

Na závěr sice novinka, ale bezesporu momentálně nejvariabilnější karta z celého karetního poolu a zároveň nejlepší promo ze všech zde uvedených. Pokud lze nějakou kartu nazvat „game-breaker“, jistě by jste nenašli vhodnější kartu než je Jiskření. Snad se i díky ní začne více hrát světle zelená barva a dočkáme se díky ní zajímavých konstrukcí, které budou umět odpovědět na spoustu hrozeb a komb v ostatních balíčcích.

HODNOCENÍ: 97%

 

 

 

Děkujeme za pozornost a těšíme se příště!