Soutěž! Optimalizace webu a sofistikovanější doprava

Salve všem, mám tady jen stručnou zprávu ohledně zlepšení performance stránky a změny v poštovném, na konci i malá soutěž, či dárek, chcete-li. Za prvé se nám fakt po dlouhé době podařilo optimalizovat celkovou odezvu webu, takže nyní načítá a filtruje mnohem rychleji než dříve. Procházení by nyní tedy mělo být o hodně pohodlnější. Je to také první krok k nastartování plánované marketingové kampaně s cílem oslovit nové hráče a zájemce o naši hru. Dále byla vyřešena dlouhodobě neefektivní doprava, která způsobovala problémy spíše nám interně, ale pro Vás z toho nyní plyne možnost vybírat si z více možností doručení. Nyní jsou možnosti doručení takovéto: 1/ Kurýr na Vaši adresu 119,- Kč 2/ Balík na pobočku České pošty 159,- Kč 3/ Vyzvednutí na pobočce Zásilkovny 59,- Kč Případná dobírka je za poplatek dalších +49 Kč. Nově bude také implementována platební brána pro okamžitou platbu kartou online. Nebude tedy nutné přistupovat do bankovnictví a zadávat pokyn (i když tato možnost převodem zde stále také bude). Obě tyto služby jsou zdarma. Doprava zdarma je nově od objednávek od 3.000,- Kč a více. Tímto si vyřeší spousta administračně nedořešených věcí, které by měli také napomoct především novým zákazníkům. A na závěr tedy zmiňovaná soutěž – jelikož bychom rádi celý tento systém dopravy a platby vyzkoušeli, dostane od nás prvních deset zákazníků, kteří nakoupí na našem obchodě booster z nejnovější edice Souboj bohů zdarma. Tato akce platí max. 1 booster/os.

Dále bych rád upozornil na blížící se konec všech Vánočních akcí, které mají omezenou platnost. Pokud tedy ještě chcete koupit nějaký ze zvýhodněných balíčků, máte poslední možnost. Za pár dní už nebudeme schopni ani garantovat dodání do Vánoc, proto prosím s případnou objednávkou neotálejte.

Děkuji všem a doufám, že tyto změny všichni pozitivně přijmete 🙂
Autor: Vladimír „Lados“ Šopík (redaktor) S Wastelands začal už v době pravěké, a už tehdy ho naprosto uchvátila. Tak dlouho v sobě živil myšlenku znovu vydání hry, až se to nakonec podařilo. Z balíčků hraje nejraději složitější konstrukce, převážně kontrol. Jeho nejoblíbenějším formátem je však draft, ve kterém člověk zažije ojedinělé herní okamžiky. Má bohaté zkušenosti i s jinými karetními hrami, které zúročuje při vývoji a zdokonalování české verze Wastelands.