Ničivý mameluk

270 

Po úspěšném vyložení zruší trvale efekt a účinek karty pravidelnice nebo generála protihráče. Plynutí: 2_VP.

#flavor#“Disponuje temnými magickými schopnostmi z dalekého vesmíru, které nikdo jiný nezná.“ – Magirox

Není skladem

Kategorie:

Po úspěšném vyložení zruší trvale efekt a účinek karty pravidelnice nebo generála protihráče. Plynutí: 2_VP.

#flavor#“Disponuje temnými magickými schopnostmi z dalekého vesmíru, které nikdo jiný nezná.“ – Magirox

Komentáře

Additional information

Vzácnost

Bůh

Edice

Typ karty

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Ničivý mameluk”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *