NEDOSTUPNÁ VĚČNOST: Oficiální vyjádření

Konečně jsme se dostali do fáze, kdy můžeme pronést oficiální prohlášení v kauze Věčnost a jejím uvedením na trh.

Jak jistě mnozí víte, na Preview turnajích se zjistilo, že některé boostery neobsahují na svých pozicích vzácné karty. Ze začátku jsme si mysleli, že je to jen malý problém týkající se pár boosterů a všechno půjde vyřešit tak nějak „lokálně“. Bohužel po otevření více boosterů se zjistilo, že problém je daleko rozsáhlejší. V celém nákladu totiž kompletně chyběli některé karty.

Tento problém vznikl, když na Maďarské straně výrobní tiskárna špatně pochopila informaci, že má všechny sheety s vzácnými kartami natisknout 176x, což by odpovídalo přesně nákladu a logicky z tohoto čísla by v ČR mohlo být jen 58 hráčů, kteří by mohli mít v současné chvíli playset po třech kartách. Někde však vznikl komunikační šum a v tiskárně někdo tuto informaci pochopil tak, že od karty č. 176 (z celkového počtu 200 vč. UR a promo) mají tyto natisklé dávat bokem. Proto v boosterech nemohlo být následujících 15 karet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnes byl celý náklad vrácen maďarské straně, která se zavázala, že všechny boostery přebalí a sjedná nápravu a dodá do ČR zpět přebalený a bezchybný produkt. Tím pádem se posunuje možnost zakoupit si balený produkt o nějakých 2-4 týdnů. Uvidíme jak rychle věci půjdou, ale tiskárna tuto nápravu bude řešit přednostně. O dalším vývoji a dostupnosti vás budeme dále informovat, a v okamžik kdy produkt bude na pultech a eshopech dostupný, dozvíte se to okamžitě.

Všichni, kteří si zakoupili zabalené booster boxy edice Věčnost před tím, než byl úplně zastaven jejich prodej mají právo na odškodnění. Tímto vyzýváme všechny koho se to týká, ať se nám ozvou na mail info@wastelands.cz a najdeme společné řešení tak, aby byl každý odškodněn k úplné spokojenosti. Všem ostatním se omlouváme a prosíme o chvíli trpělivosti, v současné chvíli probíhají intenzivní práce na nápravě, aby jste si mohli začít Věčnost co nejdříve otevírat.

Pokud by to někdo snad nemohl samotnou nedočkavostí vydržet, počítáme že nejpozději v neděli budou již dostupné alespoň kusové karty z této edice, které jsme posbírali z rozbaleného produktu. Nebudete si tedy moci koupit zabalené produkty, ale pokud budete chtít konkrétní kusové karty, budou k dispozici na našem eshopu s kusovkami v nejbližší možné době (pokud půjde vše dobře, možná se první objeví dnes nebo zítra skladem).

Všem se omlouváme za komplikace a prodloužení doby, kdy budou balené produkty nedostupné. Děkujeme za pochopení a zůstaňte s námi, čekají nás určitě velmi zajímavé bitvy až se toto vyřeší! 🙂


Autor: Vladimír Šopík (redaktor)
S Wastelands začal už v době pravěké, a už tehdy ho naprosto uchvátila. Tak dlouho v sobě živil myšlenku znovu vydání hry, až se to nakonec podařilo. Z balíčků hraje nejraději složitější konstrukce, převážně kontrol. Jeho nejoblíbenějším formátem je však draft, ve kterém člověk zažije ojedinělé herní okamžiky. Má bohaté zkušenosti i s jinými karetními hrami, které zúročuje při vývoji a zdokonalování české verze Wastelands.