TOP10: Vyhlášení nejlepších karet za rok 2017

Konečně se nám sešel dostatek hlasů, abychom mohli vyhlásit nejlepší karty za uplynulý čas v roce 2017! Žádné velké překvapení se nekoná, přesto se pojďme podívat na výsledky jednotlivých kategorií:

 

Kategorie: Nejlepší karta absolutně

V souboji mezi nejlepšími kartami nakonec našla nejvíce zalíbení karta Věž času. Druhé skončilo Perpetuum mobile a třetí generál Archaix. Další v pořadí jsou velmi rozšířené karty a našli si zde místo i tři karty s běžnou raritou!

 

Kategorie: Nejlepší vzácné karty

Vzácné karty jsou klenoty našich balíčků a většinou mají schopnost rozhodnout o průběhu hry. V této kategorii opět dominovala karta Věž času následována Perpetuum mobile a poslední místo na bedně získala modrá stavba Velkolepý památník.

 

Kategorie: Nejlepší No-Rare karty

Vzácné karty jsou sice ty nejlepší, nicméně svoji důležitost mají i karty běžné a neobvyklé. To ony většinou tvoří základní pilíř našich balíčků. Jako ty úplně nejlepší jste si zvolili Lektvar many, Rudou smrt a Ničení mysli.

 

Kategorie: Nejhezčí ilustrace

Některé karty nemají jen silné efekty a originální schopnosti, na karty se i rádi díváme. Za nejhezčí obrázky na kartách jste zvolili Rubíočko nocikvět, Sloučení elementů a Řvoucího démona.

 

 

Všechny karty najdete také v aktualizované TOP 10 sekci na tomto webu. Všem kdo se zapojili a odeslali nám své hlasy mnohokrát děkujeme a těšíme se na další ankety! Teď už na nic nečekejte a běžte vyzkoušet nejlepší karty za rok 2017 🙂