SPOILER: Vládce osudu (promo a UR karty)

Dnes jsme dokončili upload všech 160 karet z pilotní edice Vládce osudu. Najít je můžete zde.

V tomto článku se podrobně podíváme na jednotlivé PROMO a Ultra-Raritní karty a vysvětlíme si, jak je bude možné získat. Předem chceme oznámit, že my jako oficiální vydavatel nebudeme tyto typy karet nabízet přes náš eshop jako kusovky na prodej! Z naší strany totiž nejsou určeny k prodeji (nebudou nikdy skladem). Na eshopu najdete pouze jejich orientační nominální hodnoty a bude na samotných hráčích, za kolik budou ochotni mezi sebou tyto karty měnit nebo prodávat, protože jejich získání je možné pouze formou určité „exkluzivity“. Tyto karty budou obměňovány vždy s příchodem nové sady.

 

DVA TYPY PROMO KARET:

Anděl strážný bude klasickým promem za účast/umístění na turnaji. Získá ho prvních 16 hráčů, případně v nějakém jiném pořadí, ve kterém si organizátor sám rozhodne. Alokace bude 16 ks na jeden turnaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malé přání je hodnotnější karta výborná do kombo balíčků a její získání bude podmíněno startem v různých lokacích. Tzn., že ho obdrží každý hráč za svůj první start v dané lokaci. Když hráč odehraje jeden turnaj ve své domovské lokaci a další dva v dalších jiných lokacích, získá playset (3 ks) těchto karet. Tento systém jsme zvolili, aby byli hráči motivováni navštěvovat i jiné, než své domovské lokace. Alokace je stanovena na 50 ks pro jednu lokaci.

 

 

 

 

 

 

 

 

ČTYŘI TYPY „UR“ KARET:

Déja Vu je první ze čtyř UR karet, které budou legální na všech turnajích vyjma finálního turnaje MČR (toto platí pro všechny karty s raritou UR). Je možné ji získat za vítězství v běžném turnaji (1 ks) a nebo bude tento typ určen pro první 4 místa v turnaji typu „PREVIEW“, což bude turnaj pořádaný k vydání nové sady (zde odměňujeme první 4 místa), alokace je tedy 1, resp. 4 kusy na jeden turnaj.

 

 

 

 

 

 

 

Poruchy vidění bude UR karta určená jako odměna za vstup do klubu profesionálů zakoupením Mistrovského členství, které bude pro hráče znamenat další výhody v podobě levnějšího vstupného na všechny turnaje a možnost kvalifikovat se na hlavní turnaj MČR mezi prvními šestnácti místy v tabulce Mistrovského hodnocení. Alokace 1 ks za půl roční členství, nebo 2 ks za roční členství.

 

 

 

 

 

 

 

Vulkanická energie bude odměnou za zakoupení jednoho displeje obsahující starter balíčky sady Vládce osudu. Alokace 1 ks k jednomu displeji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Repro je nejhodnotnější kartou celé edice. Obdržíte ji jako odměnu za zakoupení celého displeje rozšiřujících boosterů edice Vládce osudu. Alokace 1 ks k jednomu displeji.